Tag Archives: LIVING COLOUR STUDIO

PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE 

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE 

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE 

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE 

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE 

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

LIVING COLOUR STUDIO

Click on the thumbnails to view larger image
LIVING COLOUR STUDIO The former Yarraville Salvation Army Hall was transformed into this architectural and visual art practice.  Experience how a home and working environment can be designed to integrate their living and working life. An upper storey within the roof, additional rooms, large windows, art studio were all part of the design brief to create a successful business and great lifestyle.

.return to Residential Alterations & Additions >
return to Sacred Buildings >
return to Residential Interiors >
return to Commercial Interiors >