PARASKEVAS RESIDENCE

Click on the thumbnails to view larger image

PARASKEVAS RESIDENCE 

This design brief needed to incorporate both the client’s ideas for their dream home with requirements of the Sanctuary Lakes Architectural Review Committee! Approval according to the guidelines was required for all exterior colours and finishes. Additional challenges included a north facing backyard and bay views to the south east and these were resolved meeting all the client’s requirements.

This is a spacious home with formal and informal living areas, a kitchen designed for entertaining a large extended family, four bedrooms with ensuites and a double garage. Exterior colours and finishes integrate with the interior design which incorporated existing furniture. In spite of the strict guidelines which could be perceived as restrictive, the collaboration between client and designers made the dream become a reality.

return to New Homes >

Leave a Reply